Kretsmesterskap normaldistanse

Lillomarka arrangerte kretsmesterskap mellomdistanse lørdag. 9 fra o-laget hadde funnet veien. I en dag på det jevne var det Åshild som løp best og fikk en fin 4. plass D17-18 bare noen minutter bak vinneren. 

Selv om Andrea ikke løp, leder hun rankingen

2015-08-29
KyrreG

Som sagt mye løping på det jevne i dag. Det var imdlertid artig at Jarle prøvde seg i en A-løype og fant veien hjem i fin stil.

I rankingen er det 5 stykker som har skilt seg litt ut fra resten. Andrea leder fortsatt, men Jarle reduserte forspranget med 150 poeng. Ragnhild ligger hakk i hæl på Jarle og Sander på fjerdeplass er heller ikke langt bak. Alle disse har løpt 7 eller flere løp og må begynne å stryke løp. Bonuspoengene kan bli avgjørende og her har Jarle en fordel siden han har løpt alle løpene. Åshild på femteplass lurer i sivet litt bak men hun har løpt bare 6 løp. Dette kan blir spennende

Neste rankingløp er kretsmesterskap mellomdistanse i Nittedal søndag 6. september. Påmeldingsfristen er på mandag. Per nå er det kun to påmeldte fra Fet. Ønsker du å vinne rankingen eller bare krype noen plasser oppover bør du være med her.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket