Gøy på O-trolleir

25 glade barn hadde det gøy på årets O-troll leir som vi arrangerte. Vått var det på lørdag på Hvaltjern, mens solen skinte opp under søndagens økt i Garderåsen. Trøtte barn etter sen kveld med pizza og natt-o. 

2015-09-07
Torgeirfetol

På lørdag var det 2 økter. Den 1. økta var det sløyfe-o syd for Skistadion. Da var det endel regn og alle deltakerne ble klissvåte og måtte skifte før de spiste sin medbragt matpakke inne på Låven. Økt 2 var stasjoner, med kompass/retning, avstandsbedømming og karttegn/opp og ned som øvelser. Så på ble økten avsluttet med en stafett der løperne løp som gale rundt inne på Skauen området. Regnet ga seg nesten, men igjen var flere våte.

Så ble det kjørt til Garderåsen skole for middag, nattorientering og soving. Endelig varme i kroppen og klar for pizza. 12 store pizzaer ble for lite og 3 til kom like etterpå. da var alle mette. Kl 2030 begynte mørke å sige på og dermed hodelykten skrudd på. Finn så mange poster man kan i mørke på 20 min, og innsatsen var enorm. Faktisk ble det nesten slåssing på en post, posten nærmest start, rene tiomila opplevelsen.

Etter natt-o var det kveldsmat, brød med pålegg. Barna spiste så mye at ingen potetgullet som ble satt frem ble spist noe særlig av. Slitne gikk de ned og fant soveposene i gymsalen og kl 23.00 var det rimelig stlle!

kl 08.00 var det frokost. Og litt lek i gymsalen gjorde gått før 1. økt, intervall-o. Innsatsen var det ingen ting å si på og konkurransen om beste runde tid blandt gutta tok til., Etter økta var det 1 pølse til hver og premie for deltakelse. 

En passe sliten gjeng forlot Garderåsen, glade og fornøyde. En herlig samling var over!

 

For oss som arrangerte så var også dette veldig gøy. barna er så flinke og ordentlige. Takk til dere som hjalp til. STOR TAKK TIL ALLE BARNA OGSÅ!!!!

otrolleir_alle_liten.jpg

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket