Junior NM

I helgen ble det avhold NM-natt, avslutning i Norges-cupen og NM-jr stafett på Jessheim, med flere gode øyeblikk for våre juniorer. Det artigste var når Åshild kom inn i ensom majestet på 1. etappen i stafetten på søndag.

2015-09-21
KyrreG

Helgen ble innledet med NM-natt på fredag for både juniorer og seniorer. Sander var den eneste fra oss som stilte til start. Det resulterte i en 31. plass og 10 poeng i norgescupen, som var årets beste poengfangst. Resultater fra NM-natt

Norgescupen ble avsluttet med mellomdistanse på lørdag. Åshild løp inn til 11. plass i D 18-18 og kom på 9. plass totalt i Norgescupen. Marthe løp inn til 37. plass og kapret årets første poeng i Norgescupen. I H17-18 løp Jørgen inn til 40. plass og kapret 1 poeng i Norgescupen, det var akkurat nok til at Jørgen og Sander fikk like mange poeng totalt i Norgescupen. Resultater fra mellomdistansen og sluttstillingen i Norgescupen

Helgen ble avsluttet med stafett for junior på Søndag. Godt å se at vi hadde både jente- og guttelag, med fem17-åringer og ei 16-åring bør det ha mange gode år foran seg i junior NM.

Guttelaget besto av Jørgen, Morten og Sander. Ikke uventet fikk de det litt hardt, men det var spesielt sporty av Morten å stille opp slik at vi fikk et lag. Desverre ble de disket, men en fin erfaring før nye stafetter.

I jenteklassen hadde vi litt større håp og det gikk stort sett bra. Tilslutt kom de på 24. plass av 34 lag, men det er ikke avskrekkende langt opp til en mye bedre plassering. Jentene fikk en flott start ved at Åshild avsluttet fantastisk og løp forbi alle etter rundingen, fra å være om lag 2 minutter bak teten og på ca 12. plass ved runding, ledet hun med 20 sekunder ved veksling til 2. etappe.

Ingrid fikk dermed æren av å løpe ut i tet. Frem til runding løp hun veldig bra og var bare 4-5 minutter bak ledelsen, det ble litt langt på slutten og litt bomming. Men totalt sett flott taklet å gå ut i tet med mange eldre jenter jagende bak.

Marthe hadde den lange sisteetappen. Litt bomming (blant annet på 5. posten som mange slet med og som også i prinsippet aavgjorde seierskampen), men totalt på etappen var det bare tre lag som løp forbi henne. 

Resultater fra stafetten

927-Jessheim_NM-jr-stafett_J%F8rgen_passering.jpg

Jørgen ved passering på 1. etappe

930-Jessheim_NM-jr-stafett_Morten-passering.jpg

Morten ved passering på 2. etappe

941-Jessheim_NM-jr-stafett_Sander_passering.jpg

Sander ved passering på 3. etappe.

 

932-Jessheim_NM-jr-stafett_%C5shild_m%E5l.jpg

Åshild i ensom majestet på sitepost på 1. etappe.

939-Jessheim_NM-jr-stafett_Ingrid_m%E5l.jpg

Ingrid på sistepost på 2. etappe.

944-Jessheim_NM-jr-stafett_Marthe_passering.jpg

Marthe ved passering på 3. etappe

 

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket