Arrangement

Klubben er arrangerer årlig et nasjonalt orienteringsløp, kalt  Huldersprinten. Dette løper har alt fra 200 til 500 løpere og er et viktig bidrag til o-løperne i Oslo og Akershus. Terrenget i Fet sine skoger er stort sett veldig bra og utfordringene mange. Løpet er også viktig for klubben, både som inntekstpost og ikke minst samhold. 

Challenge40 er også blitt et arrangement som vi hjelper til med. Challenge40 er et multisport  challenge%2040.jpgarrangement over 4 timer. Deltakerne skal samle mest mulig poeng. 40 poster kan besøkes og alle gir et visst antall poeng utifra plassering og vanskelighetsgrad. Enkelte av postene er såkalte aktivitetsposter der man man skal gjøre noe, f.eks. klatre, rappelere, skyte, padle kano, svømme etc.. Utfordringene kan være mange. Deltakerne starter 2 og 2 på lag og må benytte sykkel for mye av transporten. Arrangementet er blitt veldig populært og mange av deltakerne har liten eller ingen orienteringskunnskap. Så ta en utfordring å bli med på neste arrangement! 

FET-O-KARUSELL er et åpent arrangement for alle og en flott anledning til å prøve seg på orientering. Håper at du vil prøve deg!