Huldersprinten 2015

Huldersprint.jpg

Huldersprinten søndag 21. juni

Huldersprinten er Fet Orienteringslag sitt årlige nasjonale orienteringsløp med historie helt tilbake til klubbens opprinnelse i 1973. Navnet Huldersprint, kommer av at i starten var det kvinnene i klubben som hadde ansvaret for arrengementet, mens mennene jobbet. Og med litt moderate løypelengder ble navnet Huldersprint. Den gang fantes ikke dagens "sprint" orientering. 

Årets Huldersprint ble arrangert fra Hvaltjern badeplass. Dette er en gammel husmannsplass med flotte områder rundt og ikke minst de gode bademulighetene i Hvaltjern. 

Det blir mange løyper og tett med poster. Utfordringene er mange i årets Huldersprint!

Velkommen skal alle være! 

Løpsinnbydelse

Påmelding

Arenakart

PM

Startlister

Resultater

Siste nytt: 

Mai: Kartene er synfart og revidert denne våren og fått med seg de viktigste endringene. Kurvebildet holder generell god karakter, mens stier og vegetasjon er oppdatert.

17. juni: 122 påmeldte løpere. Noe mindre enn forhåpningene, men arrangementet blir gjennomført med topp løyper og flott arena.

20. juni: Arena er rigget, prøveløping er gjennomført og alt ligger klart for en flott søndag på Hvaltjern. Værmeldingen tilsier ogsåfløtt løpervær.

21. juni: Løpet ble gjennomført i fint vær og mange mange fornøyde o-løpere. 132 startet tilslutt. Vi ønsker god sommer og velkommen tilbake til neste år.