Litt om Fet o-lag

Fet Orienteringslag ble stiftet i 1973 og er en aktiv o-klubb for både voksne og barn. Vi har tilbud både sommer som vinter. Fet Orienteringslag har omlag 160 medlemmer i alle aldre og med ulike ferdigheter, fra unge barn som er nybegynnere som holder seg til stier, til juniorer på elitenivå og ikke minst gamle voksne karer og damer som kan kart og kompass godt, men farten er blitt lavere.

Treningstilbud

Onsdager er vår faste treningsdag. På sommeren er stort sett treningene våre på Hvaltjern, mens på vinteren er det i gymsalen på Hovinhøgda skole. Treningstilbudet vårt er ulike treningsgrupper etter alder og ferdighet, samt mosjonsløyper, tur-orientering og flere klubbløp. Klubbens løpere er ofte å se på både nasjonale og internasjonale orienteringsløp.  

Les mer om vårt treningstilbud 

Arrangementer

Klubben arrangerer årlig et nasjonalt orienteringsløp, kalt Huldersprinten. Dette løper har alt fra 200 til 500 løpere og er et viktig bidrag til o-løperne i Oslo og Akershus. Terrenget i Fet sine skoger er stort sett veldig bra og utfordringene mange. Løpet er også viktig for klubben, både som inntekstpost og ikke minst samhold. 

Challenge40 er også blitt et arrangement som vi hjelper til med. Challenge40 er et multisport  challenge%2040.jpgarrangement over 4 timer. Deltakerne skal samle mest mulig poeng. 40 poster kan besøkes og alle gir et visst antall poeng ut i fra plassering og vanskelighetsgrad. Enkelte av postene er såkalte aktivitetsposter der man man skal gjøre noe, f.eks. klatre, rapilere, skyte, padle kano, svømme etc.. Utfordringene kan være mange. Deltakerne er 2 og 2 og må benytte sykkel for mye av transporten.Arrangementet er blitt veldig populært og mange av deltakerne har liten eller ingen orienteringskunnskap. Så ta en utfordring å bli med på neste arrangement! 

FET-O-KARUSELL er et åpent arrangement for alle og en flott anledning til å prøve seg på orientering. Håper at du vil prøve deg!