Nybegynner

De som aldri har vært med på orientering eller de som akkurat har begynt, kalles Nybegynner. Som nybegynner er målet at man skal kunne finne frem i skogen etter såkalte ledelinjer, dvs stier, bekker, jordekanter osv.. I orienteringsløp er kan man være nybegynner i alle aldre. Barn er det vanligvis frem til de er 12 år, og i Fet O-lag har vi eget opplegg for nybegynnere.

Nyttig info:

- Hva er Orientering (Fra Norges Orienteringsforbund)

- Ny på O-løp

 

Det vil være fellestreninger der man gjennomfører ulike øvelser for å lære å lese kart og kompass. Et mål er at barna skal kunne gjennomføre en enkel nybegynnerløype på egenhånd. Et annet mål som er viktig er å få til litt lek og moro.

Ansvarlig for opplegg og gjennomføring er Torgeir Skjønhaug, tlf 97036275, torgeir.skjonhaug@gmail.com . ikke nøl med å ta kontakt.

20140903_191436.jpg

Som nybegynner kan man også delta på ordentlige orienteringsløp. Det er alltid løyper som er tilpasset nybegynnere, både for barn og voksne. Litt info om hvordan o-løp er finner du her: http://www.orientering.no/om-idretten/hvordan-foregar-et-o-lop/

Nyheter

Søndag 17. september arrangerer ÅS IL sprint o-løp på TusenFryd. Fet O-lag ønsker at mange stiller opp på dette løpet og at vi etter løpet tilbringer dagen på TusenFryd og spiser lunsj/middag sammen inne i parken.

02.09.2017
- Torgeirfetol

På ønsdag var det klubbmesterskap sprint på nytt kart i Fetsund sentrum. Torunn arrangerte,39 kom og løp. Pernille var raskest i den korte løypa, mens Ragnhild og Tom var raskest i den lengste løypa. Julie beholdt ledelsen i rankingen foran Jane.

26.05.2017
- KyrreG

Drøyt 500 elever fikk prøve en orienteringsløype da Fet O-lag besøkte alle barneskolene i kommunene på verdens o-dag. De aller fleste smilte om kapp med sola som gjorde dagen til en flott O-dag. Om det ble verdens rekord er ikke kjent enda!

26.05.2017
- Torgeir

De neste 4 onsdagene er det Fet O-karusell. Flere løype alternativer og alltid noe som passer deg, Ja det er bare å bli med!

Se mer her: http://fetolag.no/Fet-OL/Toppmeny/Arrangement/Fet-O-karusell.html

 

19.04.2017
- Torgeir

Nybegynnerpakkene består av kompass, brikke og en liten post pakket i et praktisk etui. En glimrende pakke for en som vi delta på treninger og o-løp!

Prisen er kr 600,-

18.04.2017
- Torgeirfetol

Bli med på Oslo City Cup! Liker du høy fart og enkel orientering er dette kanskje sesongens morsomste løp. 5 løp i Oslo på tirsdager!

Vi satser på flere løpere fra Fet O-lag. Meld dere på å meld interesse på Facebook sidene våre om man ønsker samkjøring.

16.03.2017
- Torgeir

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket