Nybegynner

De som aldri har vært med på orientering eller de som akkurat har begynt, kalles Nybegynner. Som nybegynner er målet at man skal kunne finne frem i skogen etter såkalte ledelinjer, dvs stier, bekker, jordekanter osv.. I orienteringsløp er kan man være nybegynner i alle aldre. Barn er det vanligvis frem til de er 12 år, og i Fet O-lag har vi eget opplegg for nybegynnere.

Nyttig info:

- Hva er Orientering (Fra Norges Orienteringsforbund)

- Ny på O-løp

 

Det vil være fellestreninger der man gjennomfører ulike øvelser for å lære å lese kart og kompass. Et mål er at barna skal kunne gjennomføre en enkel nybegynnerløype på egenhånd. Et annet mål som er viktig er å få til litt lek og moro.

Ansvarlig for opplegg og gjennomføring er Torgeir Skjønhaug, tlf 97036275, torgeir.skjonhaug@gmail.com . ikke nøl med å ta kontakt.

20140903_191436.jpg

Som nybegynner kan man også delta på ordentlige orienteringsløp. Det er alltid løyper som er tilpasset nybegynnere, både for barn og voksne. Litt info om hvordan o-løp er finner du her: http://www.orientering.no/om-idretten/hvordan-foregar-et-o-lop/

Nyheter

Treningene fortsetter på onsdager! Lek for de minste, løpetur for de store og voksne med påfølge styrke og ballspill.

26.10.2016
- Torgeir

Søndag 16. oktober ble Handicapløpet arrangert på Garderåsen. Det var veldig bra oppmøte og 39 prøvde lykken med å finne flest mulig rare poster. Det ble veldig jevnt, så arrangørene hadde gjort en god jobb. Laila holdt hodet kaldest og knep seieren.

09.10.2016
- Torgeir

Fredag 30. september var det Klubbmesterskap NATT på Barkenes. Totalt 16 løpere var tøffe nok til å spenne på seg hodelykta og begi seg ut i skauen på Barkenesåsen. Det var god innsats og kniving om hvem som skulle få lov til å kalle seg klubbmester Natt.

03.10.2016
- Torgeirfetol

I tillegg til en kort løype var det duket for høyst uoffisiellt klubbmesterskap i labyrint-orientering. Hvem var raskest? Amalie var raskeste feilfrie denne gangen og vant.

21.09.2016
- Torgeirfetol

Under Norsk O-festival ble det avholdt en klubbsamling på Skaukameratenes flotte klubbhytte ved Rakkestad. Drøyt 20 løpere var med og det ble en veldig hyggelig og fin samling. Mye prat, lek, o-løp med tilhørende diskusjoner og ikke minst grilling.

10.07.2016
- Torgeirfetol

Kaja, Anniken, Kristina og Ragnhild var i helga på Camp Stokke, og de hadde det veldig gøy. 2 treninger og 2 løp samt foredrag med Carl Godager Kaas var noen av høydepunktene. Gjengen anbefaler slike samlinger for 13-16 åringer, det er bare moro

15.06.2016
- KyrreG

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket