Tur-orientering

Vi arrangerer i år tur-orientering for 49. gang.

Sesongen starter som vanlig 1. mai. Vi vil i år ha felles åpningsarrangement på Skauen/Hvalstjern åpningsdagen kl 11-13, og det henges ut åpningsposter. Vi har et godt samarbeid med Sundet Autosenter, Casa-Fetsund og Joker Gan som selger våre deltakerkonvolutter. De er i salg fra ca 22. april og koster 200 kr. Det oppfordres til å betale med Vipps på Sundet og på Joker.

I år benyttes følgende kart: Garderåsen, Skauen, Barkenes, Gransdammen og Dalen. I tillegg vil det være fire ekstraposter på turkartet over Fet og Sørum som settes ut i løpet av sesongen.

Det vil også i år være et eget opplegg for barn. Det er egne kart i området ved Hvalstjern, Dalen skole, og ved Riddersand (Ridderstien) med til sammen 20 enkle poster. Dette er små metallposter (str 15x15 cm). Postene på disse kartene er merket som “grønne turer.” Dette er lette og tilgjengelige poster som kan nås både for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Postene står ute hele sesongen, og kartene lastes ned gratis på Turorientering.no

“Kaffeposten” vil i år være 19. juni.

Turorientering.no har fått ny løsning, og vi må be dere om å registrere dere på nytt som brukere, slik at dere kan registrere postene digitalt. Ny Turorienteringsapp gir mulighet for å registrere poster i appen. (QR-kode)

Eventor

O-løp 2022

Tirsdagstrening 2022

Onsdagstrening 2022

Torsdagstrening 2022

Alle treninger er for alle medlemmer. Klubben dekker startkontingenter hos Østmarka.

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket